Ambasadori palestinez në Serbi kërcënon Kosovën: “Nuk do mbeteni pa u ndëshkuar!”

Ambasadori palestinez në Serbi kërcënon Kosovën: “Nuk do mbeteni pa u ndëshkuar!”

“Kosova, e cila ende nuk është shtet, ka filluar shk3ljen e ligjit ndërkombëtar në dëm të popujve tanë, jo vetëm në Ballkan, por edhe në Lindjen e Mesme dhe kjo nuk do të mbetet pa u n dëshkuar”, ka këcrënuar ambasadori palestinez në Beograd Mohamed Nabhan.

Pas fillimit zyrtar të punës së ambasadës së Kosovës në Jerusalem, ambasadori Nabhan shprehet se “ata me shumë kujdes po i përcjellin hapat e, siç pretendon ai, “të ashtuquajturës Kosovë” në lidhje me hapjen e misionit diplomatik në Jerusalem”.