Ambasadroja amerikane, Yuri Kim: “Shqipëria është e veçantë!”

Ambasadroja amerikane, Yuri Kim: “Shqipëria është e veçantë!”

Pas ish-ambasadorëve të SHBA në Tiranë, ambasada amerikane ka publikuar edhe mesazhin e ambasadores aktuale, Yuri Kim, për 30-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike SHBA-Shqipëri.

Në mesazhin e saj, ambasadorja Kim thekson se është privilegj të shërbesh si diplomat kudo në botë, por Shqipëria është e veçantë. Sipas saj, dy vendet janë mbeshtetur te njëri-tjetri për çdo katastr0fë natyrore, për koronavirusin apo dhe këcrënime ndaj demokracisë. DEKLARATA E SAJ E PLOTE