Analisti grek jep alarmin: “Biden do të mbështesë shqiptarët në Ballkan, Athina duhet të shqetësohet”

Analisti grek jep alarmin: “Biden do të mbështesë shqiptarët në Ballkan, Athina duhet të shqetësohet”

Andreas Banoutsos, analist grek, njohës i çështjeve rajonale ka bërë një analizë për lëvizjet dhe cfarë pritet që të ndodhë në Mesdhe pasi Joe Biden hyri në Shtëpinë e Bardhë. Faktori shqiptar, Greqia dhe Turqia.

“Më 20 janar 2021 Joe Biden u betua për të zëvendësuar Donald Trumpin. Çfarë do të thotë ky ndryshim në Presidencën e SHBA për perspektivën e anëtarësimit të Ballkanit Perëndimor në institucionet Euro-Atlantike? Së pari, duhet të..DEKLARATA E TIJ E PLOTE