Analisti serb bën thirrjen e madhe: “Ta vendosim flamurin serb në hartën e Kosovës!”

Analisti serb bën thirrjen e madhe: “Ta vendosim flamurin serb në hartën e Kosovës!”

Dje analisti serb Dragomir Andjelkovic, është ka thënë se: “Theksimi i hartës së Kosovës nga Presidenti Vuçiq në ngjyrat e Serbisë duhet të jetë një dukuri e përditshme nga të gjitha institucionet shtetërore dhe zyrtarët. Ne duhet ta bëjmë atë gjatë gjithë kohës, si në Serbi dhe ndërkombëtarisht, duke i kujtuar botës se është e jona”.

“Ne e dimë shumë mirë që Kosova nuk është shtet. Kosova është një provincë separatiste e Serbisë dhe ne nuk do të heqim dorë nga ai fakt, si një pjesë e madhe e botës”, thotë ndër të tjera ai.