Analisti shqiptar, Alfred Cako, befason botën: “Ky mjeku amerikan, është djali ilegjitim i Nënë Terezës!”

Analisti shqiptar, Alfred Cako, befason botën: “Ky mjeku amerikan, është djali ilegjitim i Nënë Terezës!”

Alfred Cako ka folur sërish për pandemine, ku ka bërë disa deklarata të papritura. Ai thotë se maska nuk është aspak mbrojtëse dhe për këtë përmendi një studim që sipas tij ka bërë Antonio Fauci, ku thuhet se arsyeja pse mbanin njerëzit në kohën e gripit spanjoll ishte mbajtja e maskës. Më tej, ai shtoi se Fauci është me shqiptar, pasi është djali ilegjitim i Nënë Terezës.

“Janë shumë diabolikë. Kur Antonio Fauci ka bërë një studim para disa vitesh dhe ka thënë se një nga arsyet pse vd1qën njerëzit në kohën e gripit spanjoll është se mbanin maskë. Tani thotë mbani dy. Kush ka qenë presidenti i parë i Pfizer, ka qenë Fauci. Pfizer e ka krijuar Soros. Fauci ka qenë në universitet me Bill Gates. Dhe Fauci është me gjak shqiptar. Është djali ilegjitim i Nënë Terezës”, tha Cako.