Arabia Saudite mbyll shkollat turke

Arabia Saudite mbyll shkollat turke

VITIN E KALUAR SI MASË E MARRË NË KRIZËN E MARRËDHËNIEVE TURQI-SAUDI ËSHTË MARRË EDHE KJO MASË. Zyrtarët turq thanë se Arabia Saudite mbylli shkollat ​​turke në fund të vitit të kaluar, në disa qytete të saj për arsye politike. Kjo mesohet sipas asaj që raportuan mediat turke.

Një zyrtar në Ministrinë Turke të Arsimit, Ahmet Emre Bilgelli, tha: “Pavarësisht nga përpjekjet e bëra, autoritetet Saudite mbyllën të gjitha shkollat ​​turke në Mekë dhe Medine. Ai theksoi se shkollat ​​turke në disa qytete në Arabinë Saudite përballen me shumë probleme dhe vështirësi. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE