Arbana Xharra: “Albini e adhuron Erdoganin”

Arbana Xharra: “Albini e adhuron Erdoganin”

Shkruan Arbana Xharra: “Albin Kurti, sa e shqyrton vendimin per ambasade te Kosoves ne Izrael, rishqyrtoje kontratat e Hashim Thacit me Erdoganin per privatizimin e Aeroportit dhe te Distribucionit te energjise. Por Albini nuk e bene kete sepse eshte antiamerikan dhe pro erdoganist.

Ai votat i ka marre per me luftu korrupsionin, qe ku e ka nje mundesi me u deshmu. Por jo, sepse Albini e adhuron Erdoganin, s’ka lidhje qysh i ka marre me dore asetet kryesore te Kosoves!”