Armenia provokon Azerbajxhanin, jepen sinjale për luftë?

Armenia provokon Azerbajxhanin, jepen sinjale për luftë?

Armenia ka njoftuar se do të zhvillojë ushtrime ushtarake javën e ardhshme, pikërisht në kohën kur ushtrime të ngjashme do të mbajë edhe Azerbajxhani.

Të dyja vendet u përfshirë në një pëlreshje të ashpër me mijëra të rarë vjeshtën e kaluar për shkak të rajonit të Nagorno-Karabakut dhe shtatë distrikteve përreth tij. K0nflikti përfundoi me një marrëveshje armëpushimi të ndërmjetësuar nga Rusia.