Arrestohen zyrtarë të lartë në Malin e Zi, Abazoviç: “Dora e drejtësisë ka nisur të veprojë”

Arrestohen zyrtarë të lartë në Malin e Zi, Abazoviç: “Dora e drejtësisë ka nisur të veprojë”

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, ka reaguar në lidhje me aksionin policor të zhvilluar këtë të mërkurë në Malin e Zi.

Në kuadër të këtij operacioni janë a rrestuar disa zyrtarë të Ministrisë së Brendshme dhe Administratës së Policisë në malin e zi.

Abazoviç përmes një postimi në Twitter shkruan se “Gjysma e Malit të Zi nuk po fle, dora e drejtësisë ka filluar të veprojë”.