Behxhet Pacolli: “Do ndërtojë aeroportin e Vlorës me një investim qindra miliona euro”

Behxhet Pacolli: “Do ndërtojë aeroportin e Vlorës me një investim qindra miliona euro”

Dy ditë më parë, kompania e politikanit kosovar Behgjet Pacolli, “Mabetex International”, u shpall fituese në garën e hapur nga qeveria shqiptare për ndërtimin e aeroportit të Vlorës. Me anën e një postimi në facebook Pacolli shprehet se është nder dhe privilegj për kompaninë që ai drejton që të ngrejë më në fund flamurin e saj në tokën shqiptare me një projekt kaq të rëndësishëm.

Pacolli thekson gjithashtu vlera e investimit në fazen e parë kap shifrën e investimeve mbi 103,500,000 € dhe në fazën e dytë (në 4 vitet e para) do të zhvillohët infrastruktura suplementare e biznesit dhe turizmit që arrijnë vlerën e investimeve me qindra miliona € .