Biden: “Vizita e Papës në Irak – simbol i shpresës për të gjithë botën!”

Biden: “Vizita e Papës në Irak – simbol i shpresës për të gjithë botën!”

Shtëpia e Bardhë ka njoftuar se presidenti i SHBA-ve, Joe Biden, vizitën e Papa Françeskut në Irak e ka quajtur “simbol të shpresës për të gjithë botën”, transmeton Anadolu Agency (AA).

“Vizita e Papa Françeskut ishte historike dhe e mirëpritur për vendin. Ajo dërgoi një mesazh të rëndësishëm, siç tha vetë Papa Françesku se vëllazëria është më e qëndrueshme se vëllarvasja, se shpresa është më e fuqishme se vdekja, se paqja është më e fuqishme se lutfa”, tha Biden.