“Bisha amerikane” pushton qiejt e Lindjes së Mesme, jepet mesazhi fuqishëm

“Bisha amerikane” pushton qiejt e Lindjes së Mesme, jepet mesazhi fuqishëm

Fotografitë e b0mbarduesve të famshëm kanë një ndikim të jashtëzakonshëm në botë. Aeroplani b0mbardues i SHBA-ve që këcrënoi Iranin, është filmuar duke kaluar mbi të gjithë Lindjen e Mesme.

Një javës pasi Joe Biden mori postin e Presidentit të SHBA-ve, ushtria amerikane bëri dhe njëherë të njëjtin hap, duke ngritur avionin B-52 nga baza ajrore Minot në Dakotën e Veriut. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE