Boris Johnson telefon Erdoganin: “Duam qetësi në Mesdhe!”

Boris Johnson telefon Erdoganin: “Duam qetësi në Mesdhe!”

Presidenti turk, Erdogan pati një bisedë telefonike me kryeministrin Britanik Boris Johnson, ku kanë diskutuar për çështjen e Qipros dhe çështjet e Mesdheut Lindor.

Sipas një deklarate Presidenti turk përshëndeti përpjekjet e fundit të Britanisë në çështjen e Qipros, duke vënë në dukje se zgjidhja me dy shtete do të krijonte një situatë të favorshme për të dy palët në ishull, si dhe mundësi të reja për bashkëpunimin rajonal për të gjithë të tjerët. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE