Del video, ja shtëpia e Enver Hoxhës që po tërheq vëmendjen e të gjithëve

Del video, ja shtëpia e Enver Hoxhës që po tërheq vëmendjen e të gjithëve

Episodi i fundit i emisionit “Opinion” na mori me vete në një rrugëtim në shtëpinë e Enver Hoxhës ku asgjë nuk kishte ndryshuar që nga prilli i vitit 1985.

Për herë të parë në shtëpinë e tij dhe në dhomën e gjumit, duke jua shfaqur për herë të parë gjithë shqiptarëve.

Në dhomën e gjumit të Enver Hoxhës lejohej të hynte vetëm Enveri dhe mjekët e tij. Detaji që tërhoqi më shumë vëmendjen ishte banjo tepër luksoze e tij, madje më shumë seç duhej për kohën.