E çuditshme, zbulohet vendi ku Koreja Veriore mban àrmët bërthàmore

E çuditshme, zbulohet vendi ku Koreja Veriore mban àrmët bërthàmore

Një video e re satelitore e marrë nga CNN pretendohet se zbulon se Koreja e Veriut ka marrë masa për të fshehur një strukturë që shërbimi i inteligjencës amerikane beson se shërben si një depo për a rmët bërtham0re.

Fotoja satelitore është realizuar më 11 shkurt dhe është analizuar nga ekspertë të Institutit Middlebury në shtetin Vernmont. Ekspertët thonë se Koreja e Veriut ndërtoi struktura të reja në Yongdoktong në vitin 2020 dhe studiuesit thonë se ajo u bë me synimin për të fshehur hyrjet në tunelet që çojnë në depon e a rmëve bërtham0re. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE