E papritur, Albin Kurtit i vjen një lutje nga partia e Ramush Haradinajt – ja çfarë thuhet!

E papritur, Albin Kurtit i vjen një lutje nga partia e Ramush Haradinajt – ja çfarë thuhet!

Anëtari i AAK-se dhe z/ministri në detyrë i Puneve të Jashtme, Gani Dreshaj e ka komentuar listën e deputetëve të zgjedhur te AAK-se dhe problemet me a kuza për v jedhje votash brenda këtij subjekti politik. Ai e ka permendur rastin e kandidatit për deputet, Rasim Selmanaj i cili nuk ka marre vota të mjaftueshme për t’u bërë deputet.

Sipas tij, AAK-ja duhet te pastrohet nga shumë njerez brenda saj. Dreshaj tu tje ka thene se Haradinaj duhet të jetë president i Kosovës. Sipas tij, Kosova i ka borxh Haradinaj për ta bere president.

Dreshaj tha se Kurti si fitues i zgjedhjeve duhet te dale e te shkoj te shtëpia e Haradinajt, Veselit, Thaçit, Krasniqit, Selimit. Albini duhet t ua di hallin atyre njerëzve, sepse është zgjedhur me votat e 50 për qind të shqiptarëve, tha ai.