E papritur! / Ish-deputetja Alma Lama, i kundërpërgjigjet Turqisë për Ambasadën e Kosovës në Jerusalem

E papritur! / Ish-deputetja Alma Lama, i kundërpërgjigjet Turqisë për Ambasadën e Kosovës në Jerusalem

Ish deputetja e Kosoves, Alma Lama ka reaguar ndaj Turqisë, e cila kishte reaguar ndaj Kosoves, per shkak te hapjes se ambasades në Jerusalem.

Lama permes nje postimi ne Facebook thote se Kosova ka politiken e saj të jashtme dhe partner strategjik e ka SHBA-ne. Kurse raportet me Turqine sipas saj, jane miqesore.

Ajo thote se Kosova nuk i ka shkaktuar v uajtje asnje populli tjeter, kurse Turqia me popullin kurd është në k0nflikt të brendshem.