E pazakontë / Qielli në kryeqytetin shqiptar “vishet” nga një re e çuditshme!

E pazakontë / Qielli në kryeqytetin shqiptar “vishet” nga një re e çuditshme!

Një fenomen i pazakontë ka përfshirë kryeqytetin tonë, teksa në qiell shihen disa pamje sa të mrekullueshme aq edhe misterioze.

Siç shihet edhe në fotot e mbërritura pranë redaksisë së JOQ Albania, qielli është pushtuar nga një re e dendur në ngjyrë gri, por që për shkak të rrezeve të diellit merr një ngjyrë të kuqe të jashtëzakonshme dhe shumë të çuditshme.