Edi Rama: “Nuk jeni të detyruar të më pëlqeni, se nuk kam dalë për të kërkuar nuse!”

Edi Rama: “Nuk jeni të detyruar të më pëlqeni, se nuk kam dalë për të kërkuar nuse!”

Kryeministri Edi Rama tha gjatë një takimi me të rinjtë nga kombinati se qytetarët nuk janë të detyruar ta pëlqejnë për ta votuar pasi nuk ka dalë për të kërkuar nuse dhe as për të bërë krushqi.

“Nuk jeni të detyruar ta përlqeni Edi Ramën. Nuk ka dalë për të kërkuar nuse se është i martuar, Nuk ka dalë për të bërë krushqi. Nuk ia përlqen Çitjanet me një klik në televizor mund ta hiqni. Nëse ju pëlqen Luli merreni foton e tij dhe vareni në mur, po të doni edhe putheni në xham. Por çështja është si..DEKLARATA E TIJ E PLOTE