Edi Rama: “Nuk ka vdek asnji shqiptar për bukë!”

Edi Rama: “Nuk ka vdek asnji shqiptar për bukë!”

Teksa flet nga Kukësi për aeroportin e ri, Rama u shpreh se nuk ka vdek asnjë shqiptar për bukë që nga koha e Skënderbeut.

“Shumë kush na thotë ç’na duhen portet dhe aeroportet, ne duam bukë, por nëse i referohemi bukës si metaforë që ka të bëjë me mirëqenien dhe sigurinë, aeroportet janë fabrika “buke”.

Nuk ka vdek asnji shqiptar për bukë që nga koha e Skënderbeut.”-tha ai ndër të tjera.