Edi Rama: “Porti i ri i Vlorës do sjellë turistë me jahte!”

Edi Rama: “Porti i ri i Vlorës do sjellë turistë me jahte!”

Edi Rama është tashmë në Vlorë, ku po prezanton kandidatët e qytetit bregdetar. Pasi përjashtoi Lelin, Rama ka folur për zhvillimet në Vlorë. Ai është ndalur tek porti, por këtu ka kaluar në delir. Ai është shprehur se porti i ri do sjellë shumë turistë me jahte.

Rama tha: “Porti i ri do të sjellë turistë me Jahte dhe do ti sjellë Vlorës shumë të ardhura. Mbi 1500 të ekuipazheve të tyre do të jetojnë këtu, një vlerë e shtuar dhe për ekonominë. Nga ana tjetër vazhdimi i investimeve që janë në proces kompesohet me aeroportin e Vlorës ku ka dalë kompania fituese dhe po negociohet kontrata dhe brenda tre javës unë kam besim që do të nisë dhe punë”.