Edi Rama u ankohet europianëve: “Shqiptarët u tronditën, sepse na latë jashtë programit të vaksinimit”

Edi Rama u ankohet europianëve: “Shqiptarët u tronditën, sepse na latë jashtë programit të vaksinimit”

Kryeministri Edi Rama, në një konferencë të përbashkët me Ministrin për punët e jashtme të BE-së, Josef Borell dhe komisionerit për zgjerim të BE-së Oliver Varheley, nuk i kurseu pakënaqësitë, por edhe kr1tikat për lënien jashtë të Shqipërisë nga procesi i vaksinave per pandemine, ndërsa theksoi se populli shqiptar mbeti i tronditur.

Më konkretisht, Rama është shprehur se: “Faleminderit shumë, zoti Borell Varheley, të gjithëve këtu, që na ofruan një mikpritje në këtë kohë të çuditshme. Së pari ju them se ne vlerësojmë shumë përpjekjet e bëra nga Komisioneri për të qenë në anën tonë në këtë moment kaq delikat kur…” DEKLARATA E TIJ E PLOTE