“Edi Rama u thirr nga antishqiptari Macron që të qetësojë muabetet me Vuçiçin për hartën e Kosovës!”

“Edi Rama u thirr nga antishqiptari Macron që të qetësojë muabetet me Vuçiçin për hartën e Kosovës!”

Nga Spartak Ngjela – Rama është thirrur urgjent në Paris, për t’u takuar me presidentin francez Makron. Nuk iu bën përshtypje që pse këtë kryeministrin tonë e thërresin urgjent në Paris sikur ta kenë vartës? Çfarë ka ndodhur? Jam i bindur se është shqetësuar serbi Vuçiç për përgjigjen që i dha Rama në lidhje me hartën e Kosovës. Po çfarë ka Macron që na qënka mërzitur me Ramën? Pse, nuk e dini ju që Serbia është një pseudo shtet i krijuar nga Rusia dhe Franca në territoret e Shqipërisë?

E pra, kuptohet që, siç duket, edhe Rama në këto livadhe antishqiptare paska kullotur. Prandaj e ka thirrur presidenti francez: që të qetësohet Vuçiç. Se edhe politika amerikane është hedhur me forcë për njohjen e pavarësisë së Kosovës nga Serbia. Po Rama? Të shohim, do të ketë guxim Rama t’i dalë kundër antishqiptarit francez dhe të jetë në favor të shqiptarisë që po forcohet nëpërmjet politikës amerikane?