Eksperti turk jep lajmin bombastik: “Greqisë ia marrim ishujt brenda një nate”

Eksperti turk jep lajmin bombastik: “Greqisë ia marrim ishujt brenda një nate”

Në mediat greke po përcillet me shq3tësim shfaqja e “analistëve” dhe “ekspertëve” që shfaqen në kanalet televizive të Turqisë.

“Shpeshherë shprehin teori që forcojnë klimën e tensi0nuar në marrëdhëniet me Greqinë”, shkruan Protothema.

Media helene është ndalur në deklaratat që ka bërë Eray Güçüler, një oficer i pensionuar, i cili konsiderohet si ekspert sigurie. DEKLARATA E TIJ E PLOTE