Erdogan i bën thirrjen e fuqishme popullit turk: “Mos i dëgjoni ata që thonë, se ne kemi falimentuar!”

Erdogan i bën thirrjen e fuqishme popullit turk: “Mos i dëgjoni ata që thonë, se ne kemi falimentuar!”

Presidenti Erdogan shpalli manifestin e vitit 2023 në fjalën e tij në kongresin e 7-të të Madh të Zakonshëm i AK Partisë, me slloganin “Siguri dhe stabilitet për Turqinë”.

Erdogan tha, “Unë u bëj një thirrje qytetarëve të mi që mbajnë valutë dhe ar në shtëpitë e tyre, të ndihen të sigurt. Ai shtoi, “Mos shikoni njerëzit që thonë, ne jemi zhytur, ne jemi sh katërruar, ne jemi falimentuar, ne kemi v dekur.

Presidenti Erdoğan tha, “Ata janë të etur për të u zurpuar pushtetin duke krijuar katastr0fa për vendet dhe kombet e tyre, sytë e tyre janë plot inat dhe u rrejtje, ata ambicjet e tyre i kanë të mbushura me mll3f”. BURIMI LAJMIT