Erdogan dhe kundërshtari serb i shqiptarëve, Dodik, i qesin ‘bakshishe muzikës’

Erdogan dhe kundërshtari serb i shqiptarëve, Dodik, i qesin ‘bakshishe muzikës’

Para dy ditesh, në Ankara, anëtari serb i presidencës së Bosnje dhe Hercegovinës arriti disa marrëveshje me presidentin turk, Recep Tayyip Erdogan. Ueb-faqja zyrtare e SNSD-ës publikoi fotografi që tregojnë atmosferën e shkëlqyer nga darka gala e mbajtur pas takimit.

Duket se Dodik dhe Erdogan po festonin me muzikë dhe shihet gjithashtu duke e “zbukuruar” fizarmonikën me para. Ishte Dodik, ai që fillimisht e shpërbleu me para muzikën dhe më pas presidenti turk, Erdogan. VIDEO