Erdogan i habitur me Arabinë Saudite: “Edhe me grekun në aleancë edhe kërkon dronët turq!”

Erdogan i habitur me Arabinë Saudite: “Edhe me grekun në aleancë edhe kërkon dronët turq!”

Arabia Saudite dëshiron të blejë dronë të a rmatosur nga Turqia, njoftoi të martën presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan, i cili mund t’i afrojë të dy fuqitë rajonale të kundërta së bashku.

“Arabia Saudite po zhvillon stërvitje të përbashkëta me Greqinë. Dhe në të njëjtën kohë, ai na pyet për dronët e a rmatosur. Le të shpresojmë që ne do ta zgjidhim këtë problem në mënyrë paqësore, pa tensione shtesë,” tha Erdogan.