Erdogan: “Sot jemi një nga 3-4 vendet më të mira në botë për dronët”

Erdogan: “Sot jemi një nga 3-4 vendet më të mira në botë për dronët”

“Sot jemi një nga 3-4 vendet më të mira në botë për mjetet ajrore pa pilot (dronët).” – tha Presidenti Erdoğan. “Nuk kemi synime mbi territorin, detin dhe sovranitetin e asnjë vendi. Ne përpiqemi vetëm të mbrojmë atdheun tonë dhe të drejtat tona.“-shtoi ai.

“Ashtu si në çdo fushë, jemi të vendosur ta çojmë Turqinë në superligën e botës edhe në fushën e detarisë.” Në Mesdheun Lindor janë bërë përpjekje për të uz urpuar të drejtat e popullit tonë dhe turqve të Qipros.“- përfundoi Presidenti Erdoğan.