Fjalim emocionues nga presidenti Erdogan: “Ne nuk kthehemi kurrë nga rruga jonë!”

Fjalim emocionues nga presidenti Erdogan: “Ne nuk kthehemi kurrë nga rruga jonë!”

Fjalimi prekës i presidentit Erdogan: “Cilido qoftë që tradhët0n kombin tonë, popullin tonë dhe besimin tonë, do të ndëshk0het.

Ne nuk kthehmi kurrë prej kauzës tonë,për këtë gjë i kemi dhënë fjalën popullit tonë besnik. Për të kemi punuar shumë, kemi d erdhur djersën tonë, madje ..dhe gjakun tonë.

Ura jonë lidhëse ndërmjet kombit tonë është besnikëria dhe ndershmëria. Ne i lutem të gjithëve, që të na e bëjnë hallall për çdo gjë, sepse dhe ne kemi gabime, por kurrë nuk kemi tradhëtuar. VIDEO