Forcat turke neutralizojnë 5 terroristë të organizatës PKK

Forcat turke neutralizojnë 5 terroristë të organizatës PKK

Forcat turke të sigurisë neutralizuan pesë pjesëtarë të organizatës separatiste terr0riste PKK/YPG, të cilët u përpoqën të 1nfiltrohen në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri.

Në një deklaratë në llogarinë e mediave sociale të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “Pesë terr0ristë të PKK/YPG-së, të cilët hapën z jarr dhe u përpoqën të 1nfiltrohen në zonën operative të ‘Burimit të Paqes’ për të p rishur paqen dhe mjedisin e sigurisë, u neutralizuan nga komandot tona heroike.”