Gazetari Blendi Fevziu, zbulon kasafortën misterioze brenda vilës së Enver Hoxhës

Gazetari Blendi Fevziu, zbulon kasafortën misterioze brenda vilës së Enver Hoxhës

Gazetari i njohur Blendi Fevziu ka zbuluar se brenda shtëpisë, ku ka jetuar Enver Hoxha, ndodhet një kasafortë që nuk është hapur kurrë dhe nuk dihet se çfarë ka brenda saj. Kasaforta ndodhet brenda një dhome të vogël, ku mbaheshin rrobat.

Ndërkohë, Drejtori i përgjithshëm i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, Artan Lame, i cili ka qenë së bashku Fevziun brenda shtëpisë së Hoxhes, ka thënë se i ka shkruar firmës së kasafortës dhe i kanë dhënë se e hapin kundrejtë një shume parash. Ndër të tjera ai thotë se çelësi i kasafortës ka humbur.