Gazetari shqiptar bën deklaratën e papritur: “Kur ishim të vegjël, të gjithë e rrihnin Edi Ramën në lagje!”

Gazetari shqiptar bën deklaratën e papritur: “Kur ishim të vegjël, të gjithë e rrihnin Edi Ramën në lagje!”

Gazetari Enkel Demi ka bërë deklaratë të papritur për kryeministrin Edi Rama. Duke folur në emisionin “As Pro, as Kundër” në ABC, Demi tha se Rama tashmë mundohet të na imponohet pasi e ka humbur fuqinë e batutës. Demi tha se kur ishin të vegjël Ramën e rrihnin gjithmonë në lagje dhe tani përpiqet të marrë hakun.

“Rama mundohet të na imponohet. Mundohet që të gjitha t’i bëjë nëpërmjet imponimit. Përdor imazhin e të fortit. Secili ka pasur në lagje çuna që bënin si të fortë. Basha është i vetmi politikan që nuk është formuar para viteve 1990…DEKLARATA E TIJ E PLOTE