Gëzim Kelmendi mesazh Albin Kurtit: “Ti nuk dallon asgjë nga ish-kryeministrat!”

Gëzim Kelmendi mesazh Albin Kurtit: “Ti nuk dallon asgjë nga ish-kryeministrat!”

Në një komunikatë të partisë “Fjala”, kryetari i këtij subjekti politik, Gëzim Kelmendi i ka thënë kryeministrit Albin Kurtit se është fitues i zgjedhjeve pa ndonjë platformë apo strategji ekonomike.

Kelmendi e ka këshilluar Kurtin që të angazhojë për këshilltarë ekspertë ndërkombëtarë të ekonomisë. Intervista: Çka duhet të bëj kryeministri Kurti për ekonominë e Kosovës? “Kryeministri Kurti është ndër fituesit e rrallë në rajon dhe BE që ka fituar zgjedhjet pa platformë dhe strategji për ekonominë dhe fushat tjera”– tha ai.: VAZHDONI KETU PER INTERVISTEN E PLOTE