Hipën mbi makinë i rrethuar nga qindra qytetar, Lulzim Basha emocionohet dhe bën premtimin e madh

Hipën mbi makinë i rrethuar nga qindra qytetar, Lulzim Basha emocionohet dhe bën premtimin e madh

Kryedemokrati Lulzim Basha ka nisur turin e takimeve paraelektorale në Kavajë, ku iu bë një pritje madhështore. Basha në mungesë të një podium dhe i rrethuar nga qindra njerëz, hipi mbi makinë dhe bëri thirrje për ndryshim.

Entuziazmin nga takimi në Kavajë, Basha e ka përçuar dhe përmes një postimi në rrjete sociale, ku thekson se ka ardhur koha që Shqipëria të ndryshojë dhe se PD do të jetë ajo që do e arrijë këtë gjë.