Ish-ambasadori i Arabisë Saudite në Egjipt: “Kam ndihmuar për rrëzimin e Presidentit Mursi në Egjipt”

Ish-ambasadori i Arabisë Saudite në Egjipt: “Kam ndihmuar për rrëzimin e Presidentit Mursi në Egjipt”

Ministri për çështjet e Afrikës aktualisht dhe ish ambasadori i Saudise në Egjipt Ahmed Kattan i ftuar në një emision televiziv ka treguar të gjithë kulisat e tij dhe të vendit që përfaqësonte për rrëzimin e lëvizjes islame në përgjithësi dhe presidentit Mursi në veçanti.

Ai u shpreh qartë se Saudia nuk mund të lejonte Vellazerine Muslimane në pushtet. BURIMI LAJMIT