Ish-kryeministri maqedonas, Nikolla Gruevski: “Qeveria kryen trysni ndaj familjes time!”

Ish-kryeministri maqedonas, Nikolla Gruevski: “Qeveria kryen trysni ndaj familjes time!”

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Gruevski, dje, me anë të një statusi në profilin e tij zyrtar në fejsbuk ka sqaruar se organet represive të Qeverisë në ora 06:00 kanë bast1sur banesën në të cilën siç shkruan ai, jetojnë bashkëshortja me dy fëmijët.

Ai ka shkruar se nuk ka patur nevojë për shqetësime të tilla ndaj familjes së tij si dhe në veçanti fëmijëve për shkak se çfarëdo që të kërkonin do t’u jepej, përveç se ky shqetësim nuk do të ishte një nga qëllimet.

Gruevski më tej ka shkruar se Qeveria kryen trysni ndaj familjes së tij që t’i detyrojnë të jenë dëshmitarë të rr emë duke përdorur metodat më b rutale të këcrënimeve ndaj lirisë së tyre.