Ish-presidenti, Donald Trump: Kina po “qesh” me Amerikën!

Ish-presidenti, Donald Trump: Kina po “qesh” me Amerikën!

Ish-Presidenti Donald Trump ka deklaruar se Kina është duke “qeshur” me Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbi të ashtuquajturën “lëvizje të zgjuar” për të hequr statujat e Konfederatës dhe për të rritur energjinë e gjelbër.

Trump për Fox News tha se ndërsa kinezët po ndërtojnë fabrika dhe po “përpiqen që të na v rasin”, amerikanët dhe kritikët e kulturës “zgjuan” janë shumë të zënë duke u ankuar për politikën e identitetit dhe mjedisin. DEKLARATA E TIJ E PLOTE