Izraeli bën gabimin historik, publikon padashje bazat sekrete të ushtrisë

Izraeli bën gabimin historik, publikon padashje bazat sekrete të ushtrisë

Forcat e Mbrojtjes së Izraelit (IDF) publikuan gabimisht bazat sekrete të tyre. Sipas Haaretz, IDF publikoi një hartë të objekteve të testimit të koronavirusit në të gjithë vendin, e cila përfshinte bazat e Forcave të Mbrojtjes së Izraelit.

Kjo jo vetëm që siguroi vendndodhjet e bazave të IDF, por zbuloi bazat sekrete të fshehta ushtarake dhe të forcave ajrore. Harta u krijua në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe u vu në dispozicion të qytetarëve izraelitë, deri në momentin që u hoq pas njoftimit të ushtrisë për gabimin. BURIMI LAJMIT