Ja si duken nga brenda automjetet e blinduara që Amerika i dhuroi Ushtrisë Shqiptare

Ja si duken nga brenda automjetet e blinduara që Amerika i dhuroi Ushtrisë Shqiptare

Batalioni i II i këmbësorisë së Forcës Tokësore është një hap më pranë mekanizimit të plotë të tij. Qeveria e SHBA-së dhuroi 29 mjete të reja, të blinduara, shumëpërdorimshme dhe me lëvizshmëri të lartë (Humvee) për këtë strukturë të deklaruar në NATO.

Ministri Peleshi falënderoi SHBA-në për ndihmën e vazhdueshme që ka dhënë për modernizimin e FA, trajnimin dhe arsimimin e efektivëve tanë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE