Jepen sinjale, Britania e Madhe kryen stërvitje mahnitëse ajrore

Jepen sinjale, Britania e Madhe kryen stërvitje mahnitëse ajrore

Formacioni i nëntë gjuajtësve stërvitorë britanikë të njohur si “Shigjetat e Kuqe” u ngritën dje në qiell duke praktikuar lëvizje të habitshme akrobatike në qiejt e bazës ajrore të Scampton.

Grupi përbëhet nga pilotët më të mirë të forcave ajrore britanike dhe stërvitja e tyre vazhdon deri në mes të pranverës, para se të zhvendosen në një tjetër vendndodhje me mot më të parashikueshëm, për të arritur performancën e përkryer. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE