Jepen sinjale të reja, Azerbajxhani dhe Armenia tregojnë fuqinë e tyre përmes ushtrimeve ushtarake

Jepen sinjale të reja, Azerbajxhani dhe Armenia tregojnë fuqinë e tyre përmes ushtrimeve ushtarake

Një ditë pasi Azerbajxhani nisi stërvitjet ushtarake katër-ditore, edhe Armenia njoftoi se do të fillojë ushtrimet ushtarake të shkallës së gjerë më 16 mars. Të dyja vendet, në fund të vitit të kaluar, u përfshin në një k0nflikt për rajonin e Nagorno Karabakut.

Në stërvitjet e Armenisë do të marrin pjesë 7,500 ushtarë, rreth 100 t anke dhe automjete të bl1nduara, rreth 300 art1leri dhe sisteme anti-ajrore dhe avionë, tha Ministria e Mbrojtjes e Armenisë.