Jepet alarmi në Rusi, popullariteti i Putinit në rënie

Jepet alarmi në Rusi, popullariteti i Putinit në rënie

Me popullaritetin tashmë në rënie të Vladimir Putinit dhe vendosja e sanksi0neve nga ana e Shteteve të Bashkuara ndaj Rusisë kanë alarmuar Kremlinin që me ekspertët ideologjikë dhe anti-amerikanë të lëshojnë disa kundërpërgjigje.

Një ekspert sugjeroi publikimin e listës së mediave ruse që “përhapin lajme të rr eme”. Ekspertë të ndryshëm ushtarakë propozuan formimin e “batalioneve të informacionit” në hapësirën kibernetike. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE