Jepet deklarata e fuqishme: “Greqia ka një hero, ai është Edi Rama!”

Jepet deklarata e fuqishme: “Greqia ka një hero, ai është Edi Rama!”

Gjatë mbrëmjes së sotme në emisionin e radhës në “Pa Maska” ndër të tjera u fol në lidhje me partinë PDIU, ku i ftuar ishte vetë kryetari i saj Shpëtim Idrizi. Kauzat që mbron kjo parti lidhen kryesisht me interesat kombëtare dhe veçanërisht me minoritetin çam. Githashtu gjatë diskutimit, në pah doli edhe çështja e detit me Greqinë, aq shumë e përfolur këto kohë.

Për këtë, përmes një lidhjeje direkte foli edhe aktivisti Aulon Kalaja, i cili bashkë me Shpëtim Idrizin kanë qenë nga zërat e parë që kanë kundërshtuar marrëveshjen e detit me Greqinë që në vitin 2018 dhe kanë kërkuar që çdo gjë të bëhej transparente duke zvhvilluar 17 protesta në të gjithë Shqipërinë. Kalaja tha se Rama shihet si hero në Greqi dhe se për të po flitet shumë mirë tani. BURIMI LAJMIT