Joe Biden e krahasoi Putin me Xi Jinping, tani vjen reagimi i fuqishëm i Rusisë

Joe Biden e krahasoi Putin me Xi Jinping, tani vjen reagimi i fuqishëm i Rusisë

Kremlini i është përgjigjur presidentit të SHBA-së Joe Biden, i cili krahasoi udhëheqësin kinez Xi Jinping me Presidentin rus Vladimir Putin, duke thënë se Pekini dhe Moska ishin kundër përpjekjeve të drejtuara nga SHBA për të imponuar demokracinë e tyre në vendet e tjera.

Zëdhënës i Presidentit rus Dmitry Peshkov, ka theksuar se Uashingtoni e konsideron demokracinë e vet si të vetmen të drejtë dhe Shtetet e Bashkuara kurrë nuk heqin dorë nga përpjekja për të imponuar atë që e quan demokraci në vendet e tjera të botës. DEKLARATA E TIJ E PLOTE