Joe Biden i dërgon letër presidentit Erdogan

Joe Biden i dërgon letër presidentit Erdogan

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ftoi Presidentin Recep Tayyip Erdogan në Samitin e Liderëve për Klimën, që do të zhvillohet në 22-23 prill.

Ftesa u bë me anë të një letre që Biden i dërgoi Erdoganit. Në letër Presidenti amerikan, në lidhje me ndikimin nga epidemia e koronavirusit shprehet se ndan dhimbjen me nënshtetasit turq, familjet e tyre dhe tërë popullin. LETRA E PLOTE