Joe Biden: “Kina kërkon dominimin e botës, por kjo nuk do të ndodhë para syve të mi!”

Joe Biden: “Kina kërkon dominimin e botës, por kjo nuk do të ndodhë para syve të mi!”

Presidenti i SHBA, Joe Biden theksoi se ”Kina po përpiqet të bëhet vendi më i fuqishëm në botë, por kjo gjë nuk do të ndodhë nën kontrollin tim”.

”Unë e njoh presidentin kinez Xi Jinping prej një kohë të gjatë, ai është një burrë i zgjuar dhe ne biseduam për dy orë dhe ia bëra të qartë se ne nuk duam një lutfë, por një garë, një garë të ndershme”, deklaroi presidenti amerikan Joe Biden para gazetarëve.