Joe Biden për Putinin: “E njoh mirë, është një njeri pa shpirt!”

Joe Biden për Putinin: “E njoh mirë, është një njeri pa shpirt!”

Presidenti amerikan Joe Biden ka thënë se presidenti rus Vladimir Putin është një “rvasës”, dhe se së shpejti do të ndjejë pas0jat e ndë rhyrjes së drejtpërdrejtë në zgjedhjet presidenciale të nëntorit të vitit të kaluar.

“Do ta paguaj çmimin, e cilat do të jenë pas0jat do t’i shihni së shpejti”, ka thënë Biden gjatë një interviste dhënë, transmeton Telegrafi. Gjithashtu ka theksuar se nuk beson që Putin ka shpirt

Ai këto komente i bëri pas informatave që i ka marrë nga Shërbimet Sekrete, se Rusia është përfshirë në zgjedhjet presidenciale në SHBA.