Kërcënohet Edi Rama: “Kemi dokumenta për grabitjen më të madhe shtetërore e faktuar me letra”

Kërcënohet Edi Rama: “Kemi dokumenta për grabitjen më të madhe shtetërore e faktuar me letra”

Mbrëmjen e kaluar kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi paralajmëroi Edi Ramën se do të plasë b0mbën për k rimet e tij. Sot ajo bëri një dalje live online ku tregoi se landfilli i Tiranës është ndërtuar në afera k0rruptive nga qeveria dhe për këtë ka fakte.

Sot ajo gjithashtu ka publikuar një video ku rrëfen se e ka si provë për k rimet e tij duke theksuar se kjo është grab1tja më e madhe shtetërore e bërë ndonjëherë e faktuar me letra. Kryemadhi këcrënoi se këto fakte ajo do t’i dërgojë në SPAK e kështu do të vijë fundi i Edi Ramës.