Kështu u dha lajmi për rënien e Adem Jasharit dhe familjes së tij më 7 mars 1998

Kështu u dha lajmi për rënien e Adem Jasharit dhe familjes së tij më 7 mars 1998

Lajmi për renien e komandantit legjendar, Adem Jashari, ishte raportuar në pothuajse në të gjitha mediat botërore.

Para 23 viteve, më 7 mars 1998, lajmi për rënjen e Adem Jasharit dhe familjes së tij për herë të parë u dha në RTSH, e cila ishte dritarja e vetem e informimit në atë kohë për lutfën në Kosovë.

“Sot secili prej nesh është Adem Jashari”, ishte një nga fjalitë e moderatorit nga Shqipëria. VIDEO