Komandanti amerikan: “Kina po formon ushtri sulmuese për të vendosur kontroll mbi Azinë!”

Komandanti amerikan: “Kina po formon ushtri sulmuese për të vendosur kontroll mbi Azinë!”

Kina po formon një ushtri gjithnjë e më të fortë dhe po zgjeron shtrirjen e saj rajonale, ndërsa Pekini po rrit përpjekjet për të zëvendësuar fuqinë ushtarake Amerikane në Azi, sipas deklaratave të një komandanti të lartë të SHBA-së, shkruan CNN.

Davidson, i cili mbrojti kërkesat për investimin në miliarda dollarë për blerjen e a rmëve të reja në Paqësor, tha se investimi në rritje ishte i nevojshëm për të parandaluar ambiciet ushtarake kineze në rajon. DEKLARATA E TIJ E PLOTE